Bävrarna 6-7 år

Bävrarna är avdelningen för de yngsta scouterna. Du kan börja i Bävrarna på hösten det år du fyller sex år, d.v.s. när du börjar i förskoleklass. Hos oss får du prova på många spännande och roliga aktiviteter och träffa nya kompisar. Bävrarna träffas varannan lördag (udda veckor) mellan kl. 10.00 och 13.00. Vi är utomhus för det mesta. Kom ihåg att ta på dig varma kläder och skor/stövlar.

Nu under vårterminen 2017 har vi inte möjlighet att ta emot fler nya scouter i Bävrarna. Det finns dock en kölista som du kan anmäla dig till inför höstterminen!

Vi hör av oss till de som står i kö när vi får fler ledare eller om något barn slutar. Kontaktuppgifter till avdelningsledare: Ola Blom 070-322 60 86 ola.cj.blom@gmail.com