Ansökan om medlemsskap

Ansökan om medlemskap

Välkommen till Almtuna scoutkår! Kul att du vill vara medlem hos oss! Vi behöver några av dina personuppgifter, dels för att du ska kunna bli registrerad som medlem men också för att dina ledare ska kunna ta kontakt med dig. Fyll i detta formulär tillsammans med en förälder eller annan anhörig.
  • Uppgifter som krävs för registrering

Uppgifterna som ska fyllas i här krävs för att du ska kunna bli registrerad som medlem.
    Här fyller du i vilken avdelning du är med i.
    Det kön du markerar har betydelse för vilken världsscoutorganisation du kommer tillhöra. Kryssar du för "flicka" kommer du tillhöra WAGGGS och kryssar du för "pojke" eller "annat" kommer du tillhöra WOSM.
  • Ditt fullständiga personnummer i formatet ÅÅMMDD-NNNN
  • Om du har flera adresser, t.ex. om mamma och pappa bor på olika ställen eller om du delvis bor hos någon annan anhörig, måste du ange till vem varje adress går och vilken som är din folkbokföringsadress. Ange också till vilken adress du vill att medlemstidningen och fakturan ska skickas. Du kan, men behöver inte, välja samma adress för både fakturan och tidningen.
  • Är du eller har du varit med i en annan scoutkår? Skriv då den kårens namn här. Skriv gärna även ditt medlemsnummer i Scouternas medlemsregister (Scoutnet) om du kan det. Du kan hitta det på en gammal faktura.
  • Om du har syskon som också är eller ska bli medlemmar i kåren skriver du deras namn här.
  • Kontaktuppgifter

• Ange vart varje telefonnummer du skriver går (hem, arbete, mobil etc.).
  • Om du har en egen e-postadress kan du med fördel skriva den, så får du också utskicken från ledarna. För äventyrarscouter och äldre är det obligatoriskt att ange en egen e-postadress.
  • Har du ett eget mobiltelefonnummer skriver du det här.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.